Daniel Brandy Brandner – kommer att tävla i en S15

0
114

DriftZone kontaktade Daniel ”Brandy” Brandner som hamnade på 17: e plats under DMEC 2019. Daniel började som ett lokalt ”wildcard” på Greinbach och hade en hård kamp i topp 16 mot Adam Zalewski.

Adam vann, men hemmapubliken gillade Daniel försök att gå vidare till topp 8. Andra omgången hölls i Frankrike och Daniel fick sitt andra ”wildcard”.Han kvalificerade sig på 20: e plats och efter en OMT slogs han ut av Matt Carter. Även om det inte gick som planerat fick Daniel licens för att köra hela säsongen.

När DMEC släppte förarpresentationen visade det att Daniel kommer att köra i en Chevrolet Corvette den här säsongen. Eftersom vi ofta tittar runt på sociala medier blev vi förvånade över att det var en Nissan S15 i bakgrunden till ett av hans inlägg.

Daniel lugnade oss och berättade att de bygger två bilar, en Corvette och en S15. Planen var att tävla med Corvette, men att få delar från USA tar lång tid.Detta innebär att de kommer att tävla i en S15 under 2020 och fortsätta bygga på Corvette för 2021.

Den första omgången av DMEC är på PS Racing Center, Greinbach den 23-24 maj och Daniel ser verkligen fram emot det och vill bara ha kul på banan med alla förare.

Text & Foto: Björn Billsten – DriftZone.se