Dave Egan ny vice VD för Drift Masters.

0
95

David Egan har sedan 2018 varit PR människa och kommentator åt DMEC. Han under de senaste sex åren har organiserat professionella driftingserier på Irland, England och i mellanösten. Nu så välkomnas han in i det ständigt växande teamet som sköter om DMEC. Dave Egan kommer fortsätta i sin roll som kommentator på tävlingarna utöver hans nya ansvarsområde som vice VD.

Dave har gjort otroligt mycket för både den irländska driftscenen och den brittiska. Samtidigt som Dave har fortsatt och utvecklat sin roll, som kommentator på bland annat livestreamen. Men nu drar ett nytt kapitel igång för Dave där han utöver att vara den färgstarka kommentatorn, kommer att jobba hårt för att vidareutveckla serien och ta den till högre nivåer.

”Drift Masters European Championship har snabbt blivit ett absolut centrum för driftingen i hela världen, och att få chansen att jobba i toppen är en dröm som besannas för mig. Ambitionen i DMEC-teamet smittar av sig snabbt och jag ser fram emot att jobba bredvid Arkadiusz och resten av teamet. Vi ska jobba för att bli världsledande inom underhållsvärde, tävlingsnivå och hela produktionen kring Drift Masters European Championship. Jag känner mig hedrad och stolt över att få denna chans, och jag ser fram emot framtiden.” Sade Dave Egan.

”Drift Masters European Series växer väldigt snabbt, och det gör att vi behöver erfarna personer i vårt team för att kunna utveckla serien och utöka den. Dave har varit en del av organisationen från dag ett när vi lanserade DMEC, i början så var hans fokus inom sociala medier och livestream-produktion. Hans team har gjort ett otroligt jobb över dessa två år, men jag känner att en mer central roll passar Daves färdigheter väldigt bra. Han lever för sporten och det är inte många personer som har upplevt sporten från alla vinklar som Dave har. Vi känner att Dave kan tillföra teamet väldigt mycket som gör att vi kan växa ännu mer som serie i framtiden. Jag välkomnar Dave Egan som ny vice VD, och jag är väldigt uppspelt inför säsongen 2020.” sade Arkadiusz Dudko – President, Drift Masters Grand Prix

Text: Henrik Andersson – DriftZone.se
Photo: driftmasters.gp