Senaste nytt i DMEC – Ännu en svensk är antagen!

0
220

Under våren har DMEC varit flitiga med uppdateringar. Startfältet fick lite förändringar pga Covid-19. En som fått chansen att bli antagen är RM mästaren 2018, Joakim Andersson.

I dagarna håller Joakim och Andreas Staberg ett event på Hamrebanan, som vi för övrigt kommer livesända under morgondagen. När vi samtalade med Joakim i depån så avslöjade han att han blivit antagen. Vilket man även kan se under förarpresentationer på Drift Masters officiella hemsida.

Joakim kände att han var redo att anta utmaningen och kan ro ihop ekonomin som krävs för en säsong ute i Europa. När han beskrev allt pusslande med reser och det nya tävlingsschemat så förstår vi hans passion för drifting.

I veckan gick även Joakim ut med försäljning av sina 265:or, vilket genast väckte våra misstankar om en annan satsning. ”Det kommer nog bli grymt häftigt, det blir en utmaning men det kan nog göra gott för utveckligen. Det gäller att satsa om man vill bli bättre, och nu när säsongen i Sverige ser ut att inte bli av kände vi att vi kunde chansa och fråga om vi kunde bli antagna till DMEC – vilket vi blev! Det kommer helt klart bli fränt!” Säger Joakim till DriftZone.

Text & Foto: Björn Billsten – DriftZone.se