Drift Kings kör sin femte deltävling i Melk, Österrike

0
201

Drift Kings har kört fyra deltävling fram tills nu, den femte tävlingen avgöres i helgen 5-6 juli på Wachauring i Melk. Vi passar på och titta lite på hur banan kommer att se ut och vad detta innebär för Drift Kings förarna.

Helgen 5-6 juli så står alltså förarna redo att bränna upp massor av däck på den Österikiska banan Wachauring i Melk. Banan i år ska enligt arrangören innehålla en del nyheter med bl a en ny kurva och en bana som är lite hårdare lagd än föregående år.

Följande klasser kommer att köras: European PRO, PRO2 samt Queens kommer att kämpa om toppsteget på podiumet. Kvalkörningarna är planerade till kvällen den 5 juli, stegen köres sen under lördagen den 6 juli.

Så här säger arrangören om banan.
”Den nya kurvan på årets bana i Melk Wachauring, ger förarna en snabb men utmanade banlayout. Banan är dessutom nära Wien, så förvänta Er seriös action på banan i helgen!”

Vi kommer att hålla oss uppdaterade om denna deltävling och se vad som händer, kommer det bli stora eller små förändringar i de olika klasstabellerna? Det kommer att sändas live på facebook under lördagen enligt Drift Kings fb sida.

Text: Henrik Andersson, Driftzone
Bild: Drift Kings International Series