Sverigecupen deltävling 6, besökte Hultsfred Drifttrack

0
222

Under lördagen så var det dags för deltävling 6, i Sverigecupen. Vädret började bra med värme och solsken och en del blåst. Förarna radade upp sig för den viktiga träningen, denna del är viktig då det gäller att hitta sina linjer och samtidigt hitta de zoner/clipping points som bedömarna har markerat ut.

Efter träningen så var det dags för kval, Andreas Lilja körde tills sig 1:a kvalplatsen, Victor Ax tog andra plats, Kristoffer Pehrsson tog hand om tredje kvalplatsen.

Hur gick det då? efter att stegen hade körts (det blev en topp 8 stege) så finner vi dessa personer i topp 4: Adam Gustafsson vann före Dennis Andersson, trea kom Martin Grönberg och fyra blev John Martinsson.

Dagen rullade på bra, Hultsfred kämpade på och levererade ett väl arrangerat evenemang. Så vi tackar dem för arrangemanget och blickar nu vidare, mot nästa helg på Gröndal, där våra SM och RM förare ska fortsätta kämpa om poängen.

Text: Henrik Andersson, Driftzone

Henrik Andersson
Skribent - Fotograf - Filmare. Jag kommer att skapa material till Driftzone, men vem är jag då? En kille som har stort intresse för motorsport och fotografering. Har varit intresserad av motorsporten så länge jag kan minnas.