DriftZone sänder hela Gatebil Drift Series 2018

0
8000

Vi inleder maj med att meddela att vi på DriftZone nått en överenskommelse med Gatebil om att sända livestream från alla deltävlingar i årets Gatebil Drift Series. – Jag vill rikta ett stort tack till organisationen bakom Gatebil som gillar det som vi står för, säger Stefan Lindgren från DriftZone.

Äntligen kan vi meddela våra planer angående livestream för säsongen 2018. I år kommer vi att sända alla deltävlingar från GDS som kommer att vara nordens bästa serie den här säsongen. Eliten från både Norge och Sverige kommer att göra upp om den åtråvärda titeln som förra året vanns av Mikael Johansson.

– Gatebil ser fram emot att Skandinaviens största och bästa webbplats för drifting, Driftzone.se ska köra livestream från varje race i Gatebil Drift Series (GDS) 2018. Livestreamen från GDS är inte bara avsedd för dem där hemma utan även för de som är publik på festivalerna, de ska kunna se repriser av alla som kör på sina mobiltelefoner, säger Bjørn Wahlberg från Gatebil och fortsätter.

– Nästa steg är att också ansluta Driftzones livestream till en storbilds-TV, något som vi försöker komma vidare med till de två sista GDS-tävlingarna. Driftzone kommer att investera i mera utrustning och arbetar hårt för att livestreamen från GDS ska bli mycket bra.

Så här kommenterar Stefan Lindgren överenskommelsen med Gatebil.

– Det känns riktigt kul att presentera att DriftZone kommer att sända LiveStream från alla deltävlingar i årets GDS. Nu kan vi fortsätta att utveckla våra sändningar i den takt som vi klarar av för tillfället. Jag vill rikta ett stort tack till organisationen bakom Gatebil som gillar det som vi står för. Vi har märkt att suget efter livesändningar är riktigt stort då vi översvämmas med frågor om vi ska sända så fort det är en tävling, säger Stefan Lindgren från DriftZone.

Text & Foto: Stefan Lindgren – DriftZone.se
Foto: CAMILLA SMISTAD TOFTERÅ – GATEBIL.NO