Johan Andersson: ”Klart man blickar lite på tabellen!”

0
353

I helgen är det dags för deltävling 3 i Gatebil Drift Series. Rudskogen Motorsenter är platsen och efter två segrar leder Johan Andersson tabellen.

Både i premiären på Vålerbanen och på den svenska sommarfestivalen på Mantorp Park tog Johan hem segern, och har därmed en betryggande ledning i tabellen. Men inget är säkert, och vi ville kolla läget med Johan inför den tredje deltävlingen.

Senast på Mantorp hade du lite problem med bilen, som inte gick som den skulle. Har ni hittat felet och är fullt laddade för tävling?
-Nej, sist på Mantorp gick inte bilen som den skulle. Efter helgen så hittade vi problemet och nu sitter det en annan typ av tändspolar på motorn. Bilen är provkörd och vi är 100% redo för körning!

Efter Vålerbanen och Mantorp Park är det nu dags för Rudskogen. Hur trivs du på den banan?
-Rudskogen har jag bara kört på en gång tidigare, 2016. Men jag tycker banan är kul med sin storlek och utrymme!

Tittar man i tabellen har du en ganska betryggande ledning, före Ole Morten Davanger och Tony Averstedt. Är tabelläget något du tänker på?
-Det är klart man blickar lite på tabellen, det känns bra just nu men vi kommer köra på som vanligt genom resterande tävlingarna. Man vet aldrig vad som väntar!

Vi önskar Johan lycka till på Rudskogen och hoppas på en bra tävling!

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Dennis Flink – DriftZone.se