Alla måste börja någonstans

0
339

Att börja på DriftBash är ett sätt att komma vidare. Här är det kul att åka och det finns inte några ”miljonbyggen”. Alla är där på lika villkor.

Här på Malmby finns inga decibelkrav…. Just idag är det fruktansvärt varmt. Men ändå är det många startande. En fantastisk blandning av människor. Allt ifrån de som kör snudd på original till värre byggen.

Vi kommer träffa några av dessa i en ”serie” om gräsroten. Några som sticker ut när de kör. Och som har lite udda bil, annat än de vanligaste. Några som kör på ett sätt så undertecknad anser att det endast handlar om sponsring, för de hör hemma i högre serier.

Vi ser hur Pelle Eriksson kör ut och visar att ”gammal kan bäst” . En sån här dag förstår man att vem som helst kan hålla på. Det handlar om vilja och att följa en dröm och passion. Och passion finns det gott om.

På DriftBash är det lite mer avslappnat och det är inte vanlig tävling utan sprint. Just den här gången vann Alfred Grindberg, tvåa Victor Hillström och trea Adam Järvinen. Nästa omgång är den 7/9. Passa på att åka dit. Se hur driftingen går till från början och utan massa krav. När det bara är passionen som styr.

Tack för idag Malmby. Vi ses snart igen!

Text: Annicka Tengquist – DriftZone.se
Foto: Henrik Lindberg – DriftZone.se