Antonio Ricci – Nissan S14 med SR20DET-motor

0
399

Ett av mina första garagebesök, förra året, var hos Bam Garage. En bit in i garaget stod ett tomt S14 chassi.

Nu har Antonio tillsammans med övriga i Bam Garage kommit en bra bit med bilen. Den är fortfarande i samma färg, men mer eller mindre färdig för att bekänna färg på några driftevent under säsongen.

Ägaren heter Antonio, 27 år och hemmahörande i Höör. Han arbetar som Servicerådgivare på Autoropa. Vilket innebär att han spenderar både vardag och fritid runt bilar.

Drifting är något helt nytt för Antonio, när det kommer till körning. Han har varit med och skruvat hos Bam Garage i några år, så steget vidare blev naturligt.

Det blev att börja bygga en egen bil. Bilen som de har byggt är en Nissan S14 med SR20DET-motor, som har fått en genomgång med lite godis. De fick nyligen tillbaka bilen efter mappning vilket ledde till 410 hk och det är Bam Garage är grymt nöjda med.

Framtidsplanerna för bilen nu är att svetsa i en bur och få någon foliering på den. Premiärkörningen är inte bestämd men Antonio hoppas att det blir snart. Han ser verkligen fram emot att kunna sätta sig i bilen, ta på sig hjälmen och köra ut på banan.

Antonio avslutar med att tacka alla sina vänner som har hjälpt honom på vägens gång. Framförallt stort tack av teamet i Bam Garage, samt deras sponsorer & samarbetspartners:

P.C Slang & Maskiner
Eddis Grill
Mrtuning
L.M.R
Plasticwindows
Pony Drift

Text: Björn Billsten – DriftZone.se
Foto: Björn Billsten – DriftZone.se