Garage23 gör det med stil!

0
1647

Garage23 är tre killar från Eskilstuna som försöker få lite mer stil till svenska gräsrotsdriftingen. Inspirationen kommer från driftingens hemland Japan.

Foto: Fabian Princis, Swedish Motorsport Media

Bland annat försöker gänget visa att man inte behöver sladda på 15″ plåtfälgar, utan att man vågar ha lite skön stil på grejorna.

Men vilka är Garage23?
Marcus Lundqvist, kör en Nissan 200sx s13 med RB25det. Marcus har kört drifting i 2 år.
Johan Hedlund, kör en Nissan Skyline r32 med RB25det. Johan har kört drifting i 5 år.
Victor Fredriksson, kör en Nissan Skyline r33. Victor ska visa var skåpet ska stå i år.

Vad är syftet med Garage23?
-Meningen med Garage23 är mestadels att bidra med lite underhållning runt olika gräsrotsevenemang osv, men man vet inte vad framtiden håller ifall man skulle få för sig och testa på en tävling eller två. Men i sommar blir det nog bara gräsrotsevents som DriftBash och DriftDays som ligger nära.

Foto: Fabian Princis, Swedish Motorsport Media

Andra banor som ni är sugna på att prova?
-Om ekonomin och tiden räcker till kanske man tar en tripp ner till Hultsfred och provar deras bana. Den layouten ser lite intressant ut.

Någon höjdpunkt från tidigare säsonger som ni vill berätta om?
-Lyckan från förra säsongen är nog att Marcus körde för första gången på Gröndal som blev lyckat, med mycket wallrides och skrotat bodykit och att Johan äntligen har hittat en bil som han behåller, haha! De som har följ oss vet vad vi menar.

Varför blir det här er bästa sommar hittills?
-Det ska bli kul nu i år då alla har en mer eller mindre fullt fungerande bil, så det blir lite mer av oss på banorna. Förra året var det mycket meck på Skyline’sen så de syndes inte så mycket, men hoppas på ett livrikt år i år!

Foto: Fabian Princis, Swedish Motorsport Media

Vad vill ni säga till era fans och alla som inte vet vilka ni är?
-Skulle vilja tacka alla som har och hjälper oss längst vägen och de som följer oss på våra sociala medier. Följer du inte oss så finns vi på både Facebook och Instagram under @DoriGarage23

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Fabian Princis – Swedish Motorsport Media