Oh det bränner i nacken! – DriftBash #29

0
1286

Yes, det kan undertecknad verkligen skriva under på. Solen gassade hårt, himlen var blå med några enstaka moln, och slöa vindar. Allt detta gjorde att solen tog bra, väldigt bra på oss som besökte SWR – Motorsports DriftBash på Malmby.

Resan mot Malmby tog sin sedvanliga tid, väl framme så ser vi att många ekipage hade kommit. Vid en snabb fråga till Peter Sandström så får vi reda på att det är mer än 64 bilar på plats, alla lika förväntansfulla och taggade inför körningarna.

Strax efter nio så får förarna tillträde till banan, och efter några värmningsvarv så var det varvstopp och däcktjut – blandat med turbovisslor och mullrande v8 som fyllde Malmby Flygfält.

Och så flöt dagen på, vädret skiftade inte mycket och solen gjorde sitt yttersta för att bränna upp oss och se till att bilarna höll sig riktigt varma.

Driftzone var på plats och delade ut tidningar och sålde solbrillor, samt kepsar. Vi passade samtidigt på att prata med Peter om deltävlingen i Sverigecupen, som SWR Motorsport arrangerar i juli. Ett givande samtal som kommer ut i en egen artikel lite senare.

Text & Bild: Henrik Andersson – Driftzone