Publikfritt på Driftbash premiären 25 april

0
66

I dessa tider med Corona virusets härjningar, så läser vi att flera event ställs in eller flyttas. För ett tag sedan så fick vi information från SWR Motorsport och hur deras premiär den 25 april av driftbash kan bli förändrad 2020.

Evenemanget ställs inte in så som det ser ut idag, men det kan komma att köras utan publik. När vi läser på SWR Motorsports facebook:

”Med den information och kunskap som finns nu så kommer vi genomföra Driftbash malmby med start 25/4 då vi även kör DriftSprint. Vi har rådgjort med bla våran tillståndsgivare Polisen innan vi tog detta beslut. Eventet kan komma att köras publikfritt mer info om detta när vi närmar oss eventet.”

Nu är det runt 6 veckor kvar till premiären av driftbash, så vi får hoppas att läget har förbättrats tills dess och att publik återigen är tillåtet. Men som det ser ut nu så kommer man alltså köra oavsett om publik får komma eller inte.

Det är många tävlingar/serier/mästerskap som har blivit flyttade/inställda/avbrutna så vi hoppas verkligen att virusets framfart mattas av snart.

Text & Bild: Henrik Andersson – Driftzone