Solig helg i Hultsfred

0
66

Vädret visade sig från sin bästa sida när Hultsfred Drifttrack arrangerade Driftdays (utan publik) i coronatider. Lördagen var mest välbesökt av körsugna förare, men det var även gott om förare på plats under söndagen då DriftZone var på plats med ett litet nyhetsteam.

Sedan vi senast var på plats i Hultsfred har det hänt en del runt omkring banan, sly och buskage runt banan har avverkats och det var riktigt snyggt och prydligt. Precis som vanligt var eventet väl arrangerat med duktiga funktionärer som var snabba att rycka in när det behövdes.

Det var en salig blandning på förare under söndagen men en som låg på och tränade var Tobias Inkerö som ska köra RM om säsongen drar igång. Inkerö bjöd på många fina repor och körde riktigt inspirerat.

Den mest rutinerade föraren på plats var Tobias Olofsson som tog chansen till bra träning på Hultsfred. Årets livery är riktigt snygg och har såklart stora gula inslag!

Det var även kul att se alla gräsrotsdriftare som låg och gnuggade varv på varv tills det inte var något kvar av däcken. Det var ett helt gäng med sladdande Volvobilar men även en och annan BMW.

Text: Stefan Lindgren – DriftZone.se
Foto: Stefan Lindgren & Björn Billsten – DriftZone.se