Ställ inte undan driftbilen än!

0
1398

Vintern är ju som ni alla vet, på god väg att effektivt stoppa Er alla som vill köra drifting på asfalt. Men innan ni ställer undan driftbilen och plockar fram vinterbilen – så finns det en körning till att göra.

Det vi pratar om, händer den 3 november på Malmby Racebana. Malmby som ligger strax utanför Strängnäs, är (kan vi kalla) DriftBash hemmabana. Det är där ni får chansen att köra en sista gång innan det där vita drar in över landet ordentligt.

DriftBash Driftmisile Nationals har eventet fått som namn. Detta är SWR Motorsports sista körning för 2018, men det planeras för fullt inför 2019. Kalendern för nästa år kommer vi att skriva i en separat artikel, så ni kan boka in alla goa driftstunder.

Tidsplanen för den 3 november är: 09.00 – 16.00 Frikörning, ett stopp för lunch till funktionärer är inplanerad. Kör sakta på vägen in/ut tänk på våra grannar deras barn och djur.

Förarinfo:
Ingen föranmälan behövs.
Anmälningsavg 600kr, kontant eller swish inkl 3st mekar
Sma engångslic 200kr kontant eller swish

Anmälan öppnar 0800, besiktning öppnar också 0800 och göres sedan löpande under dagen.
Förarmöte 0900 sedan löpande under dagen. Körning på banan 0915-1630 lunch/sopning 12-1230

Heltäckande klädsel hjälm och handskar samma för medåkare. Dvs långärmad tröja och jeans går bra. Som alltid så har vi däckmaskin och den ingår givetvis i anmälningsavgiften.

SWR Motorsport har tre st regler på DriftBash
1 ÅK INTE ÅT FEL HÅLL PÅ BANAN
2 HA KUL SOM FAN
3 SE REGEL 1 OCH 2

Passa på och motionera bilen ordentligt en sista gång innan vintern…. Vi ses i röken boys ’ n girls.

Text & Bild: Henrik Andersson, Driftzone