SWR Motorsport och Landracing arrangerar en maxad motorsporthelg 2020

0
51

SWR Motorsport och Landracing arrangerar en maxad helg, fylld av drifting och även Streetrace på tre olika banor, under tre dagar i augusti.

Det väntas alltså en riktigt maxad motorsport helg, när Landracing.se och swrmotorsport.se kör både Streetrace och Drifting under en hel wekeend på tre banor. Evenemanget är satt till den 7-8-9 augusti och de banor som kommer användas är Linköping Raceway, Malmby Fairground (Strängnäs) samt Lunda (Utanför Uppsala).

Detta skriver SWR Motorsport på sin sida:
”Boka in 7-8-9 Augusti för årets fränaste event, ta med familj och polare när vi röklägger tre banor på tre dagar med 2 av motorsportens fränaste klasser. Fredagen den 7/8 så börjar vi med LinköpingRaceway, lördagen den 8/8 så fortsätter vi på Malmby Fairground och den 9/8 så avrundar vi helgen på Lunda.”

Eventet kallas för DriftWeekend 2020 och är en helg med både tävling och frikörning. Den är öppen för både Gräsrot och Proförare och det förväntas en stor prispott

Dagsupplägg för alla tre dagarna är träning, tävling och sen frikörning. Efter dagens slut så trailar ni bilarna mellan banorna, övernattning sker på bana 2 fre/lör samt på bana 3 lör/sön.

Övrig info:
Öppet för alla typer av driftingbilar
Anmälan öppnar i April
2 klasser enligt DriftSprint reglementet

Anmälningsavgift för hela helgen inkl. licens 3200kr.

Text & Bild: Henrik Andersson – Driftzone