59 NorthWheels/DriftBrothers går in med pris till söndagens vinnare!

0
985

På söndag körs den sista deltävlingen i RM på GTR Motorpark. Förutom pokaler och ära så kommer det att finnas ett grymt pris till vinnaren av söndagens deltävling (notera att det gäller vinnaren av denna specifika deltävling). Det är DriftBrothers ihop med 59 NorthWheels som går in med ett set av  59North Wheels D-004 till vinnaren på söndag.

Så här uttalar sig Markus Österberg från 59 NorthWheels.

– Jag blev glatt överraskad när Driftbrothers kontaktade oss med en idé om ett gemensamt pris till tävlingsvinnaren helgens RM-final. Efter lite diskussion kom vi fram till att gemensamt skänka ett set av våra 59North Wheels D-004 till vinnaren av tävlingen. Alltså en perfekt start till exempelvis kommande SM-satsning eller som riktigt balla hjul på bruksbilen.

– Vinnaren får alltså 2st 9,5×18 och 2st 11×18 D-004, som med sitt dubbla bultmönster (5×114/5×120), stora bulthål (viktigt för snabba hjulbyten) och konkava fälgbana (som medger snabb och enkel klinchning) är perfekta för drifting. Att de sedan fyller ut feta widebodykit och ser sjukt balla ut på full lock är en välkommen bonus!

– Vi tycker det är viktigt att stödja driftingen och hoppas genom denna lilla tvist ytterligare sprida vårt varumärke och vara det självklara valet som fälgleverantör! Vi vet att det är tight med budgetar och gör vårt yttersta för att erbjuda prisvärda fälgar oavsett om det är till gatbilar eller drifting!

Så här uttalar sig Victor Joensuu från DriftBrothers.

– Peter ringde mig å hade idén om att försöka lösa ett pris till RM i helgen då dom kämpat bra detta år och vi kände att det var viktigt med något mer än en pokal! Jag började direkt spåna ihop med Peter på vad vi kunde ge dom och vi kände att ett set fälgar var perfekt.

– Jag tog kontakt med Markus och han hängde såklart med på idén, så här står vi nu! Med ett grymt pris utöver pokalen för ettan i sista deltävlingen hoppas vi på en rejäl show från grabbarna i RM!

Stort lycka till i tävlingen!

MVH Markus Österberg / Peter, Linus, Victor Joensuu samt hela resterande, Driftbrothers / Rota Wheels Sweden / 59 North Wheels

Text: Stefan Lindgren – Driftzone.se