Alvin Lægreid lägger hjälmen på hyllan

0
589

För en tid sedan släppte Alvin Lægreid nyheten om att han lägger hjälmen på hyllan och säljer sin BMW driftbil.

I ett känslosamt inlägg på teamets Facebook-sida berättar Alvin att när han började med drifting hade han ingen aning om var resan skulle ta honom. Under de 13 åren som passerat har han kört nationellt mästerskap, Gatebil och Drift Allstars, och även kört på gatorna i Riga med en 1000 hk driftbil. Under vägen har han också skaffat sig många goda vänner runt om i världen.

Men allt har ett slut och detta är ett liv som, på grund av alla uppoffringar, inte kan pågå för alltid och därför har beslutet om att sälja bilen tagits.

”I framtiden vill jag spendera den största delen av min tid med lille Ola, och vara en god far åt honom. Jag vill också göra andra saker med motor och även gå tillbaka dit där allt började. På gräsrotsnivå.” säger Alvin i inlägget.

Alvin Laegred

Tanken är också att fortsätta att bygga på driftbilar, med 13 års erfarenhet i bagaget tänker sig Alvin att hjälpa andra med sina byggen.

Mycket trist tycker vi på DriftZone som vid flera tillfällen fått samtala med Alvin, men vi önskar såklart ett stort lycka till!

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Wilfried Butin – DriftZone.se, Privat