Bernström: ”Det högg tag och kastade runt bilen”

0
707

Det blev en händelserik lördag på GTR Motorparrk. För Daniel Bernström från Höllö Performance slutade dagen med en rejäl avåkning då hans Volvo  plöjde ner både pinnar och staket innan bilen stannade i ett stort dammoln.

– Jag hade fullt häng på trean och  sedan i med fyran och upp på ”curbsen”.  Jag gled av den ner mot gräset och det högg tag och kastade runt bilen, förklarar Daniel Bernström för DriftZone.se.

De flesta som såg avåkningen trodde nog att bilen var skrot efter den vändan. Men turligt nog så blev inte skadorna så stora. Bernström har under vinter lagt mycket pengar och tid på bygget, och tankarna snurrade naturligtvis innan han klev ur bilen.

– Ja med tanke på att jag satt bakom ratten och jag fick den där flygturen och plockade staket och pinnar mm.  Plast och bitar flög och det slog tvärstopp så trodde jag att det var skrot. När jag sedan kliver ur ser jag att det bara är plast och kylarbalk samt avgassystem som är ihop knycklat.


Foto: Stefan Lindgren

Kan tänka mig att tankarna snurrade efter den tid och pengar som du lagt ner under vintern?
– Det kändes skönt att bara lyfta bort den från staketet och ut på banan och sedan bara vrida på nyckel och köra in den i depån. Det var väldigt lättande, konstaterar Bernström.

Trots den rejäla avåkningen så är Bernström redan på rull till dagens event i Sala där Pelle Eriksson arrangerar Sörbydagen.

– Just nu är vi på väg till Sörbydagen och ska ställa ut och börna lite hos Pelle Eriksson.

Bernström berättar avslutningsvis att han söker efter lite delar till bilen.

– Jag letar efter en 960 front och bakstöt eller delar till det, avslutar Daniel Bernström.

Sitter du inne på det han söker så kan ni skicka ett mail till holloperformance@hotmail.com.

/Stefan Lindgren – Driftzone.se