Bonnvischan nominerade som Årets team för tredje gången

0
1112

Bonnvischan Racing är ett gäng som inte passerar obemärkt om man har varit på samma evenemang. En samling gröna bilar med svarta detaljer, två stora amerikanska lastbilar för transport av bilar och för boende, samt diverse roliga fordon som syns i depån. I år är Bonnvischan nominerade som Årets team på GreenLight Galan, och faktiskt är det tredje året i rad som man nominerats i den kategorin.

Vi kollade läget med Bonnvischan-gänget och fick tag på Rasmus Wikström.

Rasmus Wikström

Vi kan väl börja med att fråga vad Bonnvischan Racing är för något? Många har ju sett era gröna bilar, men alla kanske inte vet vad ni som team är?
-Bonnvischan är mycket mer än bara drifting kort sagt. Driftingen är ju det som fört oss samman, men efter så många år ihop så har det ju kommit ett och annat galet projekt som egentligen inte alls är driftingrelaterat. Många har ju till exempel sett epan vi byggde lite snabbt inför en crusing i Älvdalen. Så man kan väl säga att vi är ett gäng grabbar som umgås mycket verkstan och det slutar ofta i något roligt projekt.

Det är samma epa som ni drog en släpvagn med i depån på Gatebil senast? Baserad på en gammal Volvolastbil?
-Precis! Klockrent depåfordon!

Glädjen och sammanhållningen är viktig som det verkar. Och det är ju helt klart fler som uppmärksammar det, eftersom ni är nominerade nu för tredje året. Hur känns det att bli uppmärksammade på det viset?
-Givetvis jätteroligt! Visst, självklart kändes det ju extra fränt första gången vi blev nominerade, men ändå, att vi nu är nominerade för tredje gången bekräftar ju att det vi sysslar med är något långvarigt som vi verkligen brinner för!

Ja, det visar ju på att det inte var bara något enskilt evenemang eller händelse som gjorde att ni blev uppmärksammade. Vi är ju många som är imponerade av och gillar era lastbilar också, de sticker ju verkligen ut. Och som sagt Grattis till nomineringen och tack för att du tog dig tid att svara!
-Tack själv!

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Christer Hägglund, Erika Näsberg – DriftZone.se