Close Calls Royale arrangerar sitt twin battle event även 2020

0
64

Close Calls Royale körde sitt första event på GTR Motorpark under sommaren 2019. Eventet togs väl emot och fick många lovord och var populärt bland de förare som var med.

Nu är det som vi vet 2020, ny säsong står snart och stampar på trappan. Denna säsong så växlar Mattias Jönsson upp och jobbar hårt med att ge förarna ett år till med twinkörningseventet Close Calls Royale. Men förändring har det blivit då man har valt att lägga eventet på annan bana.

Eventet kommer som drar igång den 10 juli, ska köras på Drivecenter Arena, som ligger i Skellefteå. Första dagen är vigd till träning. Medans den 11 är helt inkörd på battles.

Förarna kommer förutom träningen under den 10:e även få minst 4 twinbattles i tävlingen, så förare som väljer att köra på Drivecenter Arena kommer få mycket med träning och bra träning i twinkörning. Det är som bekant inte allt för ofta som driftingförare faktiskt får möjligheten att både köra twin träning, men också köra många battles. Grundtanken som Mattias Jönsson hade och fortfarande har just att få till maximalt med körning i twin för eventets förare.

En prispott på 5000 euro utlovas med både pengar och andra värdefulla saker, alla team får dessutom garageplatser inomhus, sen kommer evenemanget att livestreamas för maximal synlighet. Alltså den 10-11 juli 2020, då köres Close Calls Royale på Drivecenter Arena i Skellefteå.

Facebook: Close Calls Drifting

Text & Bild: Henrik Andersson – Driftzone