Dotz Driftbreak 2020, två heldagar med drifting på Mantorp Park

0
76

Slutet av april den 24-25 närmare bestämt, då kommer det vara fullt drag på Mantorp Park. Dotz Driftbreak kör ett tvådagars evenemang och Swedish Drift Championship har sin första deltävling samtidigt.

24-25 april är det alltså dags för Dotz Driftbreak, denna händelse har varit med en längre tid nu. Evenemanget bjuder dess besökare på en hel del saker – alla med drifting i fokus.

Händelsen köres tillsammans med den första deltävlingen i Swedish Drift Championship, så alla besökare/deltagare har mycket att se under dessa två dagar. För den som kanske inte vill ut på stora banan så erbjuder även Mantorp Park en sladdgård, denna är också öppen under bägge dagarna.

Fokus på bara Drifting. Banan är öppen för alla från totala nybörjare, till proffs som både testar för egen del eller visar hur drifting kan se ut. Frikörningen kommer köras på Parisslingan och SDC kommer gå på den södra slingan.

Så bägge slingorna kommer vara öppna under dessa dagar, detta maximerar körtid och du som kör kan välja att nöta hårt så länge dina däck räcker, eller köra lite mindre och samtidigt kolla in vår svenska elit, när dem gör upp om placeringarna i den första deltävlingen.

Kom ihåg att markera 24-25 april i kalendern. Dagarna går fort och snart är vi där! Eller ja vi vill det..

Text & Bild: Henrik Andersson – Driftzone