Driftingutskottet satsar på tillökning

0
583

Det lilla och hårt arbetande utskottet meddelade i ett pressmeddelande för en tid sedan att man satsar på tillökning. Här väntar man dock inte i 9 månader utan satsar på en snabbare process.

Hur stort blir driftingutskottet 2021 som ordförande Max Lundgren ska styra över?

I pressmeddelandet står att läsa:

Säsongen 2021 kommer att bjuda på flertal förändringar inom driftingutskottets verksamhet.

I samband med detta söker vi några nya personer som är intresserad av att arbeta med utvecklingen av svensk drifting, i stor eller liten skala. Kanske är du intresserad av att arbeta med utbildning? Eller är du hellre intresserad av tekniska frågor eller ungdomsverksamhet?

Tyvärr har anmälningstiden gått ut när denna artikel publiceras, men vi hoppas att man mottagit många intressenter för att hjälpa till att föra svensk drifting framåt. Det finns många åsikter ute i landet och om man verkligen vill göra en insats så är det här ett sätt att verkligen göra avtryck.

Att kommande säsong kommer att bjuda på ett flertal förändringar av driftingutskottets verksamhet väcker såklart vår nyfikenhet och vi kommer att kontakta utskottet för att få en kommentar på vad detta kan innebära. Vi vet sedan tidigare att utskottet sökt en partner i form av en promotor som kan driva Swedish Drift Championship, så månne är det på den punkten det dykt upp en lämplig person eller organisation.

Vi återkommer i frågan!

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Björn Billsten – DriftZone.se