Driftpodden 1 år idag!

0
215

Idag är det precis ett år sedan det första avsnittet av Driftpodden kom ut i etern. Sedan har det blivit 39 avsnitt till.

Avsnittet spelades in på ett hotell i Skänninge mitt under Gatebils höstupplaga och ämnet var en sammanfattning av säsongen 2019 i Sverige och Norden. Avsnitt 2 kom veckan efter och var en fortsättning på säsongssamanfattningen men med fokus på Europa och resten av världen.

Totalt har det alltså sedan dess blivit 40 avsnitt, där det blandats mellan intervjuavsnitt med intressanta personer och avsnitt med en genomgång av aktuella händelser. I intervjuavsnitten har vi haft välkända personer, bland andra Formula Drift-mästaren Samuel Hübinette, Svenska Bilsportförbundets ordförande Magnus Berthling och driftingpersonligheten Yousef Al-Herais. De populäraste avsnitten är i allmänhet intervjuer med våra svenska SM-förare, där vi genomfört ett ganska stort antal. Några gräsrötter har också fått prata av sig.

Ett frågor och svar-avsnitt med driftingutskottet var uppskattat, liksom den genomgång av tips för framgångsrika samarbeten med sponsorer och partners.

Henrik Andersson är huvudprogramledare och har ofta sällskap av Christer Hägglund och Robban Strandberg.

Driftpodden hittar du på alla stora plattformar, som Acast, Spotify, iTunes och många andra. Nu siktar DriftZone på att fortsätta att leverera nyheter till alla driftingintresserade i Sverige under lång tid framöver!

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Robban Strandberg – DriftZone.se