DriftZone Awards 2017 – Hjälp oss hitta Årets bild!

0
558

Det nya året närmar sig med stormsteg, och därmed även DriftZone Awards 2017 som går av stapeln på självaste nyårsafton. I sju kategorier har vi släppt våra nomineringar, och nu vill vi ha hjälp med den åttonde.

Årets Bild
I kategorin Årets Bild är det du som fotograf som tävlar med din favoritbild från säsongen 2017. Så här gör du för att vara med och tävla med din bild.
– Det ska vara du själv som tagit bilden
– Bilden skall vara tagen under år 2017
– Du får enbart skicka in EN bild
– I samband med att du skickar in bilden ger du oss tillstånd att publicera den (vi anger naturligtvis dig som fotograf) i någon eller några av våra kanaler.
– Bilden ska vara oss tillhanda senast 24 december kl 23:59.

Naturligtvis kan även du som till vardags inte kallar dig fotograf vara med och tävla. Det är Årets Bild vi är ute efter – du kanske var besökare och satt i publiken eller knallade omkring i depån och tog en mobilbild som du är utomordentligt nöjd med – du är varm välkommen att tävla med din bild du också!

Under mellandagarna kommer vi presentera våra tre favoritkandidater, och det är dessa tre som därmed blir nominerade och har chans att ta hem titeln Årets Bild på DriftZone Awards 2017.

Så! Rota igenom dina gömmor med bilder från driftingåret 2017 och maila din bästa/din favoritbild till erika.nasberg [at] gmail.com.
I mailet vill vi ha ditt namn, eventuellt foto-alias och länk till eventuell fb-sida/hemsida/motsvarande, samt ange ”DriftZone Awards 2017” i rubriken.

Lycka till!