DriftZone inleder samarbete med Drifting SM/RM

0
559

Idag kan vi stolt meddela att DriftZone kommer att vara officiell mediapartner till Drifting SM/RM säsongen 2017.
– Det känns fantastiskt kul att vi som nya aktörer redan nu får chansen att leverera alla nyheter från Drifting SM/RM, säger redaktören Stefan Lindgren.

Efter en tids diskutioner så har DriftZone hittat en överenskommelse med racekoordinatorn  Långe-Mikael  Andersson. Som officiell mediapartner kommer DriftZone att ansvara för att leverera allt som händer runt Drifting SM/RM. Läsarna kommer även att kunna se resultatlistor och sammanlagda ställningen i de bägge klasserna.

– För oss som jobbar med DriftZone så är det här en fantastisk möjlighet att etablera oss på allvar. Vi kommer att vara på plats på alla deltävlingar för att leverera text, foto och i viss mån videointervjuer. Nu längtar vi efter att säsongen drar igång på allvar, säger redaktören Stefan Lindgren.

Så här säger racekoordinatorn Långe-Mikael Andersson om samarbete.

– För min del som vet hur viktigt det är med bra rapportering i media samt ett proffsigt bemötande av fotograferna på plats så är detta samarbete ett av de viktigaste för årets serier. Trots att Driftzone är en ny aktör inom driftingen så är personerna bakom mycket erfarna och kommer kunna hjälpa oss bevaka årets serierna på precis rätt sätt! Det kommer även underlätta för både publik, förare och media att hitta information, resultat mm när DriftZone ger Drifting SM/RM en helt egen avdelning på deras sida! Så nu är det full fart mot sommaren, säger Långe-Mikael Andersson.