Intressanta nyheter kring GTR Motorparks utveckling

0
427

Äntligen börjar vintern släppa sitt grepp kring GTR Motorpark utanför Eskilstuna. GTR Motorpark passar då på och presenterar intressanta nyheter kring banan och områdets utveckling.

Denna satsning som nu görs har planerats under en längre tid, men nu är den äntligen på väg att förverkligas. GTR Motorpark skriver såhär på deras facebooksida:

”Nu jä***r ska här byggas bana, anläggning, mötesplats, testcenter, konferens och mycket mycket mer. Efter 11 år av uppförsbacke har det rullat på riktigt bra de sista 2. Och nu har vi en kommun som verkligen vill att vi bygger en riktigt bra framsida på Eskilstuna. Och vi säger det direkt så ingen behöver fundera, vi kommer bygga det själva i ett bolag där det finns plats för både sponsorer, affärskollegor och investerare. Eskilstuna kommun ger oss en fantastisk möjlighet att förverkliga detta.

Vi har kommit jättelångt med allt, nu är det bara en liten bit kvar. Planen är att i maj presentera hela projektet, men lite kan vi berätta redan nu.

-I år bygger vi den norra delen av banan. En förlängning som kommer göra banan snabbare och med en häftig höjdskillnad. Totalt blir banan ca 2km i den här etappen.
-Den befintliga banan får några förändringar som alltid varit planerade bla. försvinner asfaltshoppet och det blir möjligt att åka en ny sträckning med snabbare bilar.
-Dessutom bygger vi äntligen en egen huvudbyggnad. Allt ni förväntar er finns där. Helt underbart efter alla år.

Människorna bakom detta är många och helt naturligt har gruppen ändrats genom alla år. Idag är vi ett gäng med mycket kompetens inom många områden. Men det finns plats för några fler. Är du intresserad av affärsupplägget eller tror att du sitter på en spetskompetens som kan passa tveka inte att PMa oss. Eller känner du nån med onormalt mycket pengar, IQ eller bilar som har ett hjärta i motorsporten så finns alla möjligheter i projektet.

Ingen kommer bygga det här själv utan alla behövs oavsett vad du kan bistå med. Sprid budskapet, bara genom samarbete kommer vi framåt.

Ha en kanonbra påsk hälsar GTR MOTORPARK – The Green Track Resort”

Ett riktigt intressant inlägg, och de söker fler som vill vara med och göra detta möjligt! så kontakta GTR Motorpark..

Källa: http://www.facebook.com/gtrmotorpark