Isaksson: ”Jag vill ha en bil som ser rå ut”

0
869

En av många som kommer av leverera ny design på sin bil till säsongen 2017 är Jönköpingsbon Henrik Isaksson. Förra säsongens Camo-design fick endast hänga med ett år.

Isaksson Supra har haft flera olika utseenden. Från början var den röd, grön och röd. Inför säsongen 2015 så gick ”Supran” i rött.

– Det var ingen direkt design. Utan bara en massa dekaler, förklarar Isaksson som berättar lite hur tankarna går med utseendet.

– Jag vill ha en bil som ser rå ut, vill synas så mycket som möjligt så det inte blir en i mängden.

Inför 2016 så var det återigen dags för ett nytt utseende. Han tog kontakt med Profiart Design, en firma från Ukraina som Isaksson hittat på Facebook.

– Jag ger massa förslag på hur jag vill att det ska se ut.  Sen klipper en han ihop en design och ger mig ett förslag på hur han tänker. Sen går man ihop om det, säger Isaksson.

I år så blir det återigen en ny design! Hur har ni kommit fram till årets look?
– Nu har jag byggt glasfiber i bakändan för det ska vara smidigt och lätt att fräscha upp. Så vi gjorde en lite smidigare design på så sätt som ändå ska se exklusive ut på ett smidigt sätt. För att alltid ha bilen fräsch är tanken.

Hur pass mycket kostar det att ta fram en design från Profiart Design?
– Det är väldigt olika. Allt från 300 euro till 900 euro.

När hoppas att du att designen är monterad på bilen?
– Tanken är att vara klar i god tid till Elmia så man kan komma in i körningen inför Påsksladden och ge 110%, avslutar Henrik Isaksson.

/Stefan Lindgren – Driftzone.se