Kenneth Moen avslutar Formula Drift, satsar på Drift Allstars istället

0
535

Kenneth Moen gick tidigare och meddelade, han avslutar sin Formula Drift satsning. Rykten har efter att han släppte denna nyhet florerat runt, det låter om man ska tro på ryktet att Kenneth Moen siktar in sig på Extreme Drift Allstars. Är det kanske en satsning för att eventuellt ta över tronen efter James Deane, som ska köra i Formula Drift 2017.

Kenneth Moen
Kenneth Moen

Två händelser som sticker ut lite mer än andra. Är pallplatsen i Homestead 2014, den andra händelsen som gjorde att många ögon öppnades för Kenneth Moen. Var redan 2011, när han körde Samuel Hubinettes Dodge Challenger hårt och brutalt på Wall Speedway. Wrecked Magazine skriver att dom kommer sakna Moens galna, och ibland över gränsen fullgas stil som han visade i Formula Drift.

”Jag får gåshud när jag tänker tillbaka. Trots min minimala budget, så levde jag min dröm. Jag gjorde det som många driftare drömmer om, jag tävlade i Formula Drift i USA. Mot de allra bästa i världen, men jag fick också chansen att lära känna många personer som har blivit goda vänner. Jag vill sända ett enormt tack till alla som har hjälpt mig under denna tid, vänner, familj, sponsorer och fans som har stått bakom mig. Jag säger lycka till för alla förare i Formula Drift 2017, jag kommer att följa Er. Men min tid och fokus kommer nu att bli Europa!” Sade Kenneth Moen.

Det ska bli intressant att se, kommer Moen att köra Drift Allstars? Allstars har publicerat några bilder på hans nybyggda BMW driftbil, dekalerna är Mad-Croc Energy Drink. Så ryktet kan mycket väl stämma.

//Henrik Andersson – DriftZone