Nytt datum för Örebros licenskurs i Drifting

0
34

Tidigare i våras så fick vi reda på att en licenskurs i Drifting skulle hållas i Örebro, men när nu Covid-19 slog till hårt så valde man att ställa in denna kurs. Nu har man gått ut med ett nytt datum.

Den nya kursen kommer följa de riktlinjer som är satta med anledning av pandemin, som just fortsätter att härja runt i landet. Arrangör är Örebro RC och värd Christin Einarsson.

Kursen finns på facebook och där står det bland annat följande: ”Efter påtryckningar från förare, utskott och med viss bearbetning av Distriktsstyrelsen så bjuder vi in på nytt till Licenskurs anpassat enligt riktlinjerna för Covid-19.Arrangerande klubb är Örebro RC. Denna kurs kommer äga rum sen 13/6 kl 10:00. För att göra denna kurs möjlig behöver vi minst 10 personer under detta tillfälle.”

”Kursen kommer hållas i ÅF:s lokaler på Nikolaigatan 3, Örebro. Parkering finns dessvärre inte i anslutning till byggnaden utan vi rekommenderar parkering på Bern Center. Skulle intresset bli stort så kan vi ordna fler utbildningstillfällen. Det finns en kurs till planerad den 27/6 under samma premisser.”

För mer information om anmälan och andra praktiska saker, besök kursens sida på facebook där finner ni all information.

Text & Bild: Henrik Andersson – Driftzone