Starkt startfält i årets Gymkhana Drift

0
556

Under tisdagskvällen gick Gymkhana Drift via sin Facebook-sida ut med nyheten att man nu gjort årets förarsläpp. Vid första anblick är det ett otroligt spännande och starkt startfält som kommer att ge besökarna en minnesvärd upplevelse på Östersund Skidstadion.

Båda de tidigare årens segrare, Dennis Häggblom från 2015 och David Skogsby från 2016, finns med för att försöka knipa ännu en åtråvärd seger, men de får tufft motstånd från bland annat den nuvarande ledaren i SM-serien, Alexander Granlund. Dessutom har vi glödheta Rasmus Möller, som nyligen placerade sig på en mycket hedrande fjärdeplats på VM i Breisladden som gick av stapeln på Rudskogen för bara några dagar sedan.

Det är i majoritet gamla välbekanta namn som Gymkhana-publiken kommer få nöjet att se, men även ett fåtal nykomlingar. Okej, att kalla Fredrik Sjödin för nykomling kanske är att ta i, men i just Gymkhana Drift-sammanhang är han trots allt ett nytt ansikte.

Det är som sagt ett mycket intressant startfält, och för att se hela uppsättningen med förare så ska ni såklart klicka er in på Gymkhana Drift’s hemsida och se själva.

Text: Erika Näsberg – DriftZone.se
Foto: Erika Näsberg – DriftZone.se