Tråkigt nyhet träffar oss denna onsdag

0
524

Dagens nyhet är inte rolig, men tyvärr så blir det så ibland. Arn Racing som arrangerade Coop Citydrift 2016 i Skara, eventet kördes och arrangerades väldigt bra. Så bra att människorna bakom ARN Racing vann pris för bästa event på Greenlight Galan.

Men i år så blir det tyvärr ingen Coop Citydrift. Denna pressrelease finns att läsa på deras facebooksida:

”Coop Citydrift tar ett uppehåll !

Vi ber om ursäkt för sen info kring detta evenemang men vi har kämpat in i det sista för att få en lösning. Vi har helt enkelt inte lyckats övertyga rätt personer i år men inga dörrar är stängda för framtiden & vi jobbar självklart redan nu för en comeback nästa år! För oss som arrangörer är det helt övervägande att ha med alla inblandade, markägare, polis, sponsorer/lokala företag, boende i närheten mm på samma bana som oss. Vårat mål har alltid varit, och kommer alltid vara att visa upp bilkulturen som något annat än olaglig buskörning! Så därför uppmanar vi nu alla, att tillsammans ska vi visa hur fantastisk den här cirkusen kan vara & tar tillbaka City Driften 2018!!!” 

”I och med detta kommer Stadsträffen ha en helt ny regi i år, mer info om detta kommer nu på Söndag!” Står det att läsa på ARN Racing.

Detta är synd och inte mycket som man kan göra, när de som bestämmer inte är på samma linje. Vi hoppas såklart att ARN Racing kan återuppta Citydrift evenemanget 2018.

//Henrik Andersson – Driftzone