Välkomna till Driftzone.se

0
582

Välkomna till Driftzone. Sveriges nyaste sajt om Drifting.
Efter att ha surfat runt och letat information om sporten, tävlingarna och andra event på en rad olika ställen föddes tanken om att göra en sajt där man samlar information på ett ställe.

För mindre än en vecka sedan börjades arbetet med Driftzone. Sajten är långt ifrån färdig. Men det är en rolig nyhet för att drifters ute i landet, så varför hålla på nyheten?

Tanken med innehållet är att Driftzone ska uppdateras med artiklar, reportage, filmer, film-intervjuer och filmer och grymma bilder från er läsare. Driftzone ska även försöka upprätthålla en aktuell kalender där vi försöker att samla alla tävlingar i Sverige och en del andra spännande tävlingar i Norden och norra Europa. Så sitter du som arrangör inne på datum som vi inte har hittat får ni gärna maila till redaktionen@driftzone.se.

Har ni som läser tips på intressanta reportage om förare, bilar med mera så tveka inte att maila redaktionen@driftzone.se.

Det kommer även finnas ett behov av skribenter, fotografer och duktiga filmare som vill vara med och utveckla Driftzone. Tveka inte att höra av er till oss. Samma mail gäller där, redaktionen@driftzone.se.

Med detta sagt så hoppas vi inte ni kommer att gilla sajten som är under uppbyggnad och som kommer att accelerera ju närmare säsongen som vi kommer.

/Stefan Lindgren – Driftzone.se