Bilvårdsstudion går in som Guldpartner

0
612

En annonsör som går in som guldpartner till DriftZone inför säsongen 2018 är Bilvårdsstudion i Varberg, med ägaren Brian Malkoc. Hör Brian berätta mer om vad verksamheten består av.

 

Denna artikel är ingen annons, men handlar om en av våra annonsörer.

Brian, vad är Bilvårdsstudion?
-Man kan säga att det är kärnan i företaget Ceramic Pro Lackskydd. Vi säljer bilvårdsprodukter som finns att beställa i vår webbshop. Utöver bilvård håller vi på med bilförsäljning och förmedling. Och en nyhet, från 1 februari kommer vi att kunna erbjuda optimering av fordon i samarbete med Dalahästar Motoroptimering.

Spännande, om man vill ha en snygg och väloptimerad bil så kan man alltså vända sig till er. Hur länge har företaget funnits?
-Vi har funnits sedan i mars 2014, men jag har varit i branschen sedan 1996, då jag själv bara var 16 år.

Finns det ett personligt intresse för motorsport i grunden?
-Vi är mycket intresserade av motorsport men hinner tyvärr inte köra något själva. Därför har vi valt att vara med på så många event som möjligt, bland annat sportbilsfestivaler, men framförallt driftning som vi ser som mycket intressant. Det känns helt enkelt fantastiskt kul då det är en helt annan grej än allt annat då tekniken kommer i fokus och det gillar jag. Det är en utmaning, som i min bransch.

Varför har du valt att bli partner med oss på DriftZone?
-Ni är på samma bana som jag, uppskattar grabbarnas och tjejernas engagemang! De fixar allting bara trots alla motgångar. Det känns som alla inom driftingen är ett team fast de tävlar mot varandra. De har respekt för varandra och hjälper varandra, det är sånt jag vuxit upp med och den uppfostran har jag fått. Och ni sänder framförallt det jag och min familj vill se live. Det uppskattas mycket!

Någon speciell höjdpunkt som du kommer ihåg från 2017?
-Det bästa upplevelsen 2017 var Drift GP som tyvärr inte blir av i år i Sverige. Men vi kanske tar oss till Tyskland på någon tävling. Vi stödjer Anders Hay och hans team, så det beror lite på vilka tävlingar han ska köra.

Vi välkomnar Bilvårds Studion till oss och hoppas att de får tillfälle att hjälpa er med era klenoder!

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Stefan Lindgren – DriftZone.se