Joakim Grahn ”Det är många som har undrat”

0
467

Förra året var ett bra år för Joakim Grahn. Vid finalen förra året så sa han att han inte skulle köra något mer, men ändå så startade han av 2019 tidigt med en vinst i påsksladden.

Förra året gick bra för Joakim, bilen fungerade nästintill felfritt och Joakim säger att han tycker att han skötte sig relativt bra bakom ratten. Förra året så avslutade han i Sundsvall med att säga att han inte skulle köra något mer, men så blev det inte. Påsksladden är nu över och den som gick hem med prispokalen var just Joakim Grahn. Då han sa att han inte skulle köra något mer så är det självklart många som undrat över varför han valde att köra på påsksladden. Den största anledningen som Joakim säger är att tävlingen först och främst var på hemmaplan, samt att det var en enskild tävling som inte ingick i någon serie.

Målet med påsksladden var att ha roligt och att göra så gott han kunde, så gott han kunde var mer än tillräckligt denna gång. Det kändes kanon att vinna, säger Joakim. De andra två åren så har bilen strulat under påsken för Joakim så han tyckte att det var kul att både han och bilen skötte sig.

Men som att Påsksladden inte var nog i år så har Joakim planerat in att köra Gatebil på Mantorp och Discodans. Så orden han sa tidigare om att inte köra något mer stämde inte helt. Men inför säsongen så känner Joakim att han mestadels vill ha kul och umgås med vänner.

Till sist så vill Joakim tacka teamet och alla sponsorer. Henrik Carlstein, Simon Brink, Eric Göthberg och Anders Franzén. Inklusive Borgedahlsentrepenad, Mkmotorsport, Pgtech, Miljötjänst AB, JönköpingSolfilmsmontage och Franzendesign.

Text: Elin Molander – DriftZone.se
Foto: Henrik Andersson, Christer Hägglund – DriftZone.se