Kevin Engman skriver för OKQ8

0
555

Ett av tipsen vi gav i våra artiklar och i vår podcast om samarbeten och sponsring var att skriva något för din partner. Här har vi ett bra exempel att titta på.

Det är Kevin Engman som har skrivit artikeln för sin partner Q8 Oils. Kevin har kört gokart i många år och har flera mästerskap, det senaste ett SM från 2015. I oktober 2020 gjorde Kevin debut i STCC när han deltog i Knutstorp-finalen för Brovallen Design.

Med sig hade Kevin då bland annat Q8 Oils som partner och har skrivit en artikel för OKQ8.se om tävlingen och om vikten av att ha rätt oljeprodukter i en högpresterande tävlingsmotor. Förutom att öka hållbarheten betonar han bland annat också möjligheten att använda oljan som en mätare för motorns skick. Eventuellt slitage eller haverier syns direkt på oljan. Läs hela artikeln här: Oljans kvalitet sätts på prov under extrema förhållanden

Det här var som sagt ett av exemplen vi tog upp i vår artikelserie om samarbeten, som bestod av artiklarna

Krönika: Det här med sponsorer…
Krönika: Avdragsgill sponsring – att ha ett genomtänkt erbjudande
Krönika: Vad kan du erbjuda en samarbetspartner?

Senare tog vi också upp samma sak i vår podcast Driftpodden Ep 4: Diskussion om samarbete/sponsring, som även finns på Spotify, Acast, iTunes och många fler ställen.

Nu är det ju givetvis inte så att vi fått hybris och tror att alla bra idéer kommer från DriftZone, men det här är ett bra exempel på hur det kan se ut när man erbjuder en samarbetspartner något tillbaka. För alla är nog rätt överens om att med att erbjuda en dekal på bilen kommer du inte långt.

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Göran Röjhagen – DriftZone.se