Onroaders Podcast

0
879

De flesta av er känner troligen till Onroaders redan, men för er som inte gör det tänkte jag påminna om Onroaders podcast, en podcast om och av motormänniskor.

Onroaders-gänget har bestått av lite olika människor genom åren, men Dennis Steyvon, Johan Lindfors och Michael Lindfors är några av namnen vi känner igen. Den första podden som finns tillgänglig i Acast idag kom i oktober 2014, och det har gjorts många avsnitt med många kända namn inom svensk drifting.

Huvudpersonen i #146, Patrik Nygren, under Gatebil på Mantorp Park 2017

Numera är det Henrik Cammo Ryberg som driver podden och det är en blandning av drifting, racing och personporträtt av leverantörer i branschen. Några av de senaste avsnitten med driftinganknytning är #146 Patrik Nygren, #145 Jonas Knutsson & Martin Söderberg, #135 Thomas Nyqvist, #133 Fredrik Sjödin mfl, #131 Jim Olofsson & Calle Linnarsson och #130 Rickard Ivars.

Podcasten som medium passar många människor då man kan utnyttja tid som normalt sett inte går att använda till något vettigt, bussresor, bilkörning, hushållssysslor, etc, till att förkovra sig i sina favoritämnen. Det finns många podcast-spelare, men i de flesta så kan man antingen streama en podcast, eller ladda ned utvalda avsnitt när man har bra uppkoppling för att sedan kunna lyssna lokalt i sin telefon eller platta.

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Andreas Harrisson – DriftZone.se