Personerna bakom DriftZone.se – Mogge Ågren

0
523

I Skåne, endast ett stenkast från Sturup raceway, återfinner vi Mogge Ågren utgör en del av DriftZones redaktion i södra delarna av Sverige. Här får vi veta lite mer om honom!

Om du skulle beskriva dig själv, hur skulle det låta då?
-Bilgalen skåning på 39 år. Bor i Skurup, som sagt ett stenkast från Sturup raceway. Har en sambo som heter Alexandra som också är med i gänget bakom DriftZone. Vi har också två stycken söner, en som är 7 år och en som är 7 veckor gammal.

Hur kom det sig att du blev med och hur länge har du varit med i DriftZone-gänget?
-Sedan starten, säsongen 2017 har jag varit med. Blev tillfrågad av DriftZone då de behövde någon i denna regionen och jag tackade ja direkt.

Vilken är din huvudsakliga roll?
-Just nu är det att leverera bilder till Facebook, hemsida och Instagram. Tanken är att jag ska börja skriva lite längre fram. Har gjort något textjobb under säsongen, men tanken är att det ska bli mer framöver.

Vad är det bästa med drifting enligt dig?
-Gemenskapen tycker jag är fantastisk. Spelar ingen roll om man tävlar mot varandra, man hjälper ändå varandra, tex om bilen går sönder. Gäller även oss fotografer som hänger på alla event, man känner sig som en i gänget även om man ”bara” fotar.

Ja, det är sant, vi innefattas också i driftingfamiljen. Har du någon favorit-driftare?
-Team Ponydrift har en speciell plats i hjärtat då de är lokala och har tagit emot oss som en i familjen. Sedan har jag en liten crush på danska driftaren Christian Christensen som kör den brutala Miatan med dubbelturbo.

Vad är det bästa med DriftZone och hur ser du på den resa vi gjort?
-Måste säga gemenskapen igen. Detta året har vi verkligen exploderat och det känns jätteskoj. Man får höra en massa positiva saker om oss och det är fantastiskt roligt att vi är så uppskattade.

Något speciellt minne från 2017 som etsat sig fast lite extra?
-När jag vann en Facebook-tävling där man kunde få en åktur med Miatan jag nämnde nyss. Vilken bil till att gå. En åktur jag aldrig kommer att glömma!

Vad ser du mest fram emot under 2018?
-Ny säsong med ett, förhoppningsvis, riktigt bra väder. 2017 var rätt regnigt.

Foto: Mogge Ågren – DriftZone.se