Smörjteknik med oss som Guldpartner 2018!

0
677

Ett företag som varit med oss sedan starten är Smörjteknik i Gävle. Vi ringde upp Tommy Lind för att höra lite om dem och den här satsningen.

Denna artikel är ingen annons, men handlar om en av våra annonsörer.

En av förarna som kört med Smörjteknik är Rickard Ivars. Foto: Tommy Lind

Först och främst Tommy, tack för att ni är med oss även i år!
-Ja, det är kul att vi kan fortsätta samarbetet som vi inledde förra året.

Berätta lite om Smörjteknik. Många av våra läsare känner igen er från drifting och annan motorsport, men ni gör ju mer än så.
-Ja, Smörjteknik Racing är en liten del av vår verksamhet. Våra volymer ligger i försäljning till industri, åkeri/entreprenad och den del som distribueras via våra återförsäljare. Kunder då är i första hand bilverkstäder och privatkunder. Vi ses lite som problemlösare i branschen, där vi har fått många nya kunder genom att lösa problem som andra inte kunnat lösa åt kunden.

Och ni har lång erfarenhet av det här med smörjmedel?
-Ja, företaget startade redan 1906, så erfarenhet finns det i allra högsta grad.

Vilken kundgrupp är det ni vill nå genom att synas hos oss?
-Motorintresserad ungdom. Dels de tävlande, men också publik och andra intresserade. Sedan är det ju också så att många tävlande och deras anhängare har civila jobb där man använder smörjmedel. Vi har genom åren stöttat några av de mer kända svenska förarna, där vi även haft samarbeten i deras dagliga jobb. Sedan är det faktiskt roligt att verka inom racingen också, det ska man inte glömma bort.

Foto: Tommy Lind

Har du något favoritevent när det gäller drifting?
-Nej, det har jag väl egentligen inte. Jag tycker mycket om GTR Motorpark. Placeringen i Eskilstuna gör att den ligger bra till för publik, och jag gillar att publiken har bra uppsikt över hela banan.

Smörjteknik kommer att finnas med i våra tidningar och du kommer också att se dem på hemsidan. Om det är så att ni har behov av smörjmedel så tveka inte att vända er till dem med era förfrågningar.

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Foto: Tommy Lind – Smörjteknik Media Productions