Vi träffade Pelle Eriksson, under Sörbydagen

0
270

Sörbydagen, är en liten (enligt Pelle Eriksson) mässa. Den anordnas en gång per år i slutet av april, årets mässa är den tredje och vi besökte den och samtidigt så passade vi på att ställa lite frågor till Pelle.

Foto: Henrik Andersson

Vädret för dagen var helt ok, solen sken och det var lite värme. Under dagen så kom det dock ett par skurar av hagel, men dessa var snabbt över. Mässan besöktes av en hel del folk som tittade på de lastbilar, äldre jänkare, tillputsade bilar och driftingbilar som stod uppställda.

Greven bjöd på en burnout i sin “nästan” originala BMW.

Mässan hade John “Greven” Donaldson som speaker, och han höll igång besökarna medans de tittade på allt som mässan hade att erbjuda. Utöver dessa saker så passade även flertalet på och vagnboksbesiktiga sin tävlingsbil inför säsongen.

Vi ryckte tag i Pelle och fick lite svar på en del frågor, den första frågan blev:

Hur tycker du dagen har gått?

– Dagen har rullat på bra, besökarna har kommit in stadigt under hela dagen, så jag är nöjd med dagen. Säger Pelle Eriksson

Du var på GTR Motorpark och körde tidigare i helgen, hur upplevde du deras nyheter med ytterligare en mur på rakan vid depån?

– Jag körde både när det var torrt, och när det var blött. Muren var ställd så att höll du din linje som det är tänkt så var den inget problem, iallafall inte vad jag tycker. De förändringar som GTR Motorpark har gjort tycker jag är bra och banan utvecklas hela tiden.

Du sa förut att du planerade en säsong i Drifting RM, gäller detta fortfarande?

– Nej, jag kommer tyvärr inte köra RM i år. Upplägget med bägge serierna är bra och det känns som att detta kan bli bra. Men det finns för lite tid för mig att kunna vara med. Säger Pelle

Här går Pelle iväg för att förbereda en sak som många besökare väntat på, nämligen showen som körs efter att mässan officiellt slutar. Denna gång var inget undantag, Pelle tillsammans med några fler ställde upp sig och körde en liten uppvisning med sina bilar.

Bilderna ser du här…..

This slideshow requires JavaScript.

//Henrik Andersson – DriftZone