Vill du läsa mer?

0
409

Ibland när man läser en artikel så kan man känna att man vill läsa mer i ämnet. Eller så söker man bara information om ett speciellt ämne. Här kommer några tips!

Nu när DriftZone har funnits i drygt ett år och har postat nyheter på websidan i stort sett varje dag så börjar det bli ganska mycket information. En stor tillgång naturligtvis, men det kan också bli svårt att hitta i all information.

Relaterade artiklar och skribent

Om du läser en artikel och vill antingen läsa mer om ämnet eller läsa mer av det som den skribenten har skrivit så kan du skrolla nedåt. Under texten finns dels en sammanställning av tre artiklar i samma ämne, och dels en presentationsruta där skribenten presenteras kort. Klickar man på skribentens namn så kommer man till en sida med alla artiklar som denne skribent har bidragit med. Samma sak gäller för våra bildsvep, där respektive fotograf står som upphovsperson och man kan klicka på namnet för att se mer.

 

Många av oss har också verksamhet vid sidan av DriftZone, som syns i presentationen. Om man vill se mer av vad vi fotograferar kan man till exempel följa länkarna till Facebook eller Instagram i presentationen.

Taggar

Många artiklar taggas också med viktiga sökord, som till exempel vilken förare artikeln handlar om. Vill du söka efter din favoritförare, eller om du som förare vill visa en sponsor hur ofta du syns i fackmedia kan du med fördel använda den här funktionen och skicka en länk.

Kategorier

Om man söker nyheter om något speciellt är nyhetskategorierna ett bra ställe att börja på. Varje nyhet ges en huvudkategori och hamnar under den i arkivet. Kom dock ihåg att många artiklar kan finnas i flera kategorier.

Sökning

En annan möjlighet är också att använda sökfunktionen på sidan för att hitta det man söker. Sökfunktionen finns lite dolt långt uppe till höger på sidan, men fungerar bra för fritextsökningar

Text: Christer Hägglund – DriftZone.se
Grafik: Christer Hägglund – DriftZone.se