Eric Carlsson: ”Jag har ändrat planen lite”

0
727

Efter lite ojämna framgångar i årets RM-serie så hittar vi just nu Eric Carlson på en fjärde plats i tabellen, på samma poäng som nuvarande tredjeplacerade Christian Karlsson. När vi kontaktar Eric är han blygsam angående sina förhoppningar om finalen, trots att alla chanser till en pallplats fortfarande finns.

Tävlingen på Sturup Raceway senast gav 55 poäng, berätta lite om hur du upplevde tävlingen där och hur körningen kändes?
– Tävlingen var bra, riktigt rolig bansträckning att köra twin på! Körningen kändes okej, första zonen va lite lurig men det gick rätt bra. Åkte ut i topp 16 mot Jonas Abrahamsson och han förtjänade den vinsten.

Har du gjort några förändringar sedan den tävlingen?
– Ja jag har ställt om framvagnen lite i hopp om att bilen ska bli lite mer lättkörd.

Du tog hem 85p i premiären på GTR Motorpark, vad tycker du om banan? Är det en bana som passar dig?
– Banan är jättehärlig! Man kan verkligen ta i på ett riktigt skönt sätt när man kör där! Har däremot inte kört den åt det hållet vi ska köra nu, men ser verkligen fram emot att göra det.

Vad tror du om dina chanser?
– Det är så många bra förare så jag har inga direkta förhoppningar. Har ändrat planen lite sedan Sundsvall och Sturup dock, så vi får se om den är bättre eller sämre än den gamla, haha!

– Avslutningsvis vill jag än en gång passa på att tacka mina sponsorer, mina föräldrar och allt folk som hjälper till och gör detta möjligt! Och ett speciellt tack Andreas Staberg, Joakim Andersson, Fredrik Persson och alla deras teammedlemmar!

Vi tackar Eric för pratstunden och önskar honom lycka till i finalen!

Text & foto: Erika Näsberg – DriftZone.se