59 North Wheels utökar sitt samarbete med DriftBrothers

0
527
Från vänster Markus Siverskog (59 North Wheels), Victor Joensuu & Linus Joensuu (DriftBrothers)

59 North Wheels och DriftBrothers inleder ett djupare samarbete till den här säsongen. Parterna har sedan tidigare ett starkt samarbete men nu tar de detta till nästa nivå.

–Vi vill med vårt samarbete med Driftbrothers ytterligare ge vårt stöd till ett mycket seriöst satsande team, och med gemensamma krafter arbeta för att stärka vårt varumärke, säger Markus Siverskog från 59 North Wheels som även har agenturen för däckmärket Zeknova i Sverige.

–Vi tycker det är viktigt att stärka SM-seriens status och skapa en livskraftig tävlingsserie. Att Driftbrothers väljer att köra SM med självklart sikte på toppen stämmer utmärkt med vår ambition att jobba stenhårt för att etablera vårt varumärke som ett självklart val för den seriöst satsande driftingföraren.

–Zeknova är ett nytt däckmärke på den svenska marknaden, och ser i samarbetet med Driftbrothers en utmärkt plattform för att visa dess kvaliteer.

I helgen inleddes folieringen av bilarna.

–För att underlätta för våra förare som valt att köra Zeknova, så kommer alla förare kunna nyttja Driftbrothers däckmaskin under SM-serien, Iron Drifting samt de Gatebil event som teamet besöker. Detta hoppas vi underlättar logistiken för våra förare under eventen.

Varför väljer du att satsa hårt på DriftBrothers?

–Vi har lärt känna Driftbrothers under åren, och känner att deras ambition att alltid satsa 100% är helt rätt inställning för oss. De har alltid ordning och reda i depån, bra puts på grejerna, är alltid hjälpsamma mot alla övriga förare och håller en väldigt trivsam atmosfär i depån, även om det är 100% satsning under tävlingsmomentet. Detta är egenskaper vi uppskattar mycket och en stor anledning till att vi väljer att satsa hårt på teamet.

Så här kommenterar DriftBrothers (Victor & Linus Joensuu) samarbetet.

–Det stora samarbetet inför 2019 ihop med 59North och Zeknova känns som en självklarhet, kommenterar DriftBrothers och fortsätter.

–Märkena är både nya och framgångsrika på väldigt kort tid, vilket drar bra ihop med vår stil. Att satsa hårt och göra allt för att lyckas.

–Vi ser väldigt positivt på 2019 och är super taggade. Teamet är uppstyrt, eventen bokade och bilarna uppskruvade till max, avslutar DriftBrothers.

Text & Foto: Stefan Lindgren – DriftZone.se