Lindvall: ”Jag håller på att bygga bil inför 2021”

0
882

En otrolig talang som många gillar att se köra. Vi snackar lite med Felix Lindvall om den något märkliga säsongen vi haft.

Hallå Felix. Har du klarat dig från virus?
-Hej! Jag har klarar mig undan viruset!

Det var ju bara en tävling under säsongen, vad hände där? Du vann kvalet och åkte direkt ut mot Viktor Andersson i första rundan.
-Ja, det blev lite konstigt! Hade lite problem under hela träningen innan stegen med att jag tog i lite väl mycket i initieringen och hamnade i sandfållan, likaså gjorde jag i stegen mot Viktor! Sånt som händer tyvärr!

Hur kändes det att köra utan publiken på plats?
-Jo, det kändes absolut tomt på läktaren! Men det var kul att det faktiskt blev någon tävling överhuvud taget 2020!

Hur ser du inför kommande år?
-Detta året var lite av ett tränings- och utvecklingsår. Vi teamade ihop oss med Teddi Klang i början på säsongen när vi byggde ihop hans bil! Och vi har blivit ett riktigt fantastiskt gäng! Vi har planerat en hel del och är super taggade på ett troligtvis tävlings år 2021!

Vad tycker du om nya upplägget i SM-serien och Gatebil?
-Har inte fått så mycket info till mig om kommande års SM, men jag tror absolut att Gatebil kan komma in och förbättra och utveckla serien otroligt mycket!

Händer det något kul i garaget?
-Jag håller faktiskt på att bygga en ny bil inför 2021 så det händer otroligt mycket i garaget. Jag hoppas på att kunna släppa och visa upp bilen för alla en kort stund efter årskiftet!

Gillar du banorna som tagits fram inför kommande säsong?
-Jag gillar absolut banorna som kommer köras nästa år, dessvärre vet jag inte så mycket om Lidköpings Motorsportarena, men jag är säker på att det kommer bli jättebra!

Hur ska du fira jul? Har du någon favorit på julbordet?
-Jag kommer fira julen tillsammans med min familj och säkerligen lite i garaget också haha!

Kommer du köra något under vintern?
-Här nere i Skåne har vi knappt någon vinter så tror inte det blir något tyvärr, men skulle sjöarna frysa så är jag absolut sugen på lite is körning!

Text: Annicka Tengqvist – DriftZone.se
Foto: Henrik Andersson, Dennis Flink – DriftZone.se