Fast Mike: “Bilen är såld, men det finns planer och drömmar.”

0
311

Hösten är här, dimma och regn är lika upplyftande som överhettad motor och smälta kablar. Många tror säkert att Fast Mike sitter vid köksbordet och lägger en av alla 5000 pusselbitar i hans nyaste pussel. Vi var tvungna att kolla hur det låg till.

DriftZone kontaktade Fast Mike och pratade om årets säsongen och hur satsningen inför 2019 ser ut. Volvon hade varit med ett tag så den lades ute för försäljning men när säsongen närmade sig och den inte hade blivit såld så valde de att uppgradera den istället.
Fast Mike Drifting startade året med inställningen att det skulle bli ett testår för nytt motorkoncept och inställningar i trotjänaren.

Michael Fast Mike Andersson
Foto: Björn Billsten

Året startade med lite nybörjarfel när de började köra med M60. Teamet lärde sig mycket av detta. Till största del flöt körningen på riktigt bra och Fast Mike berättar att han utvecklats mycket som förare under året.

Han är överlag väldigt nöjd med säsongen och sammanfattar tävlingarna så här:

“Kvalen har oftast gått bra, som under tidigare säsonger. Det var i battles som jag inte riktigt hängde med. Så det är väl R-däck och bättre grepp som behövs för att hänga med”

I år la de ut Volvon till försäljning igen, nu är den såld och Fast Mike hoppas att den nya ägaren Hasse kommer slakta många däck med den. Nu står teamet utan bil och ärligt talat vet Fast Mike inte riktigt hur han ska göra med teamets fortsatta satsning. Han har planer och drömmar, men det är mycket som ska klaffa både med team, pengar, tid och prioriteringar.

“Vi får helt enkelt se, kanske blir det ett sabbatsår. Ifall det blir ett sabbatsår så kommer jag istället passa på att mingla i depån.” säger Fast Mike.

Avslutningsvis tackar Fast Mike alla sponsorer, team och funktionärer för denna säsongen samt flikar in att vi på DriftZone gör ett grymt bra jobb.

Vi kan konstatera att vi inte vet om Fast Mike har som hobby att lägga pussel eller om han kommer att delta i SM under 2019. Vi får helt enkelt avvakta och se.

Text: Björn Billsten – DriftZone.se
Foto: Björn Billsten – DriftZone.se