Pontus Naeslund siktar på pallplatser i SM

0
540
Efter ett års frånvaro från SM-cirkusen är Pontus Naeslund tillbaka för att slåss om pallplatserna. Till skillnad mot många andra har Pontus legat lågt med uppdateringar på bilen. DriftZone har känt Pontus på pulsen inför premiären på Elmia.

– Jag känner mig redo och är väldigt sugen på att säsongen ska dra igång igen. Vi hade ett uppehåll ifrån SM 2017 för att ge mer tid till att bygga upp ett starkt team och utveckla oss på andra punkter som ej har med tävlandet att göra. Teamet är redo och ser fram emot 2018 års drifting säsong.

Vad har hänt i garaget under vintern?
– Under vintern har det ej hänt så mycket med bilen. Bilen funkade väldigt bra efter årets slut 2017 och nu har vi mest gjort en generell service av bilen för att vara redo i god tid, säger Pontus och fortsätter.

– Allt står klart och redo för Elmia, det vi nu fokuserar på är att planera allt så smidigt som möjligt inför säsongens start.

 


Vad har du för resultatmässiga målsättningar i år?
– Vår målsättning är att placera oss så bra vi kan och även kämpa om pall placeringar.

Vilken förare är den största favoriten till SM-titeln 2018?

– Att nämna en förare till ”största” favorit låter jag vara osagt. Med årets starka startfält kan vem som helst vinna SM-titeln, avslutar Pontus Naeslund.

Text: Stefan Lindgren – DriftZone.se
Foto: Erika Näsberg – DriftZone.se